Курси НБУ $ 41.24 € 44.79
Після облави ТЦК в Києві, на OLX перепродають квитки на наступний концерт «Океан Ельзи»

Після концерту в Палаці спорту в Києві працівники ТЦК затримували людей.

Волинь-нова

Після облави ТЦК в Києві, на OLX перепродають квитки на наступний концерт «Океан Ельзи»

На сайті публічних продаж OLX з’являється все більше оголошень про продаж квитків на наступні концерти українського гурту «Океан Ельзи»

Напередодні після їхнього концерту в Палаці спорту в Києві працівники територіального центру комплектування затримували людей.

Про це свідчить кількість оголошень про продаж квитків на OLX, пише ВЗ.

За запитом «Океан Ельзи» можна знайти оголошення, які публікували навіть о першій годині вночі — за кілька годин після інциденту в Києві.

Уже зранку кількість опублікованих оголошень збільшилася. Тепер квитки можна знайти навіть за нижчою ціною, ніж, як стверджують їхні власники, їх купували спершу.

До речі, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук відреагував на інцидент із працівниками ТЦК, які затримували людей відразу після концерту його гурту в київському Палаці спорту. Свій коментар він дав ТСН.

Музикант нагадав, що гурт святкує свою 30 річницю створення, тож вони «дуже щасливі, що стільки людей прийшли і приходять нас підтримати, слухають нашу музику».

«Ми дуже вдячні людям за ці 30 років. Зокрема, за те, що вони зараз продовжують приходити підтримувати нас. Для нас це просто радість і свято. Це все, що я хочу сказати, єдиний мій коментар. Крапка», — сказав він.

Реклама Google

Telegram Channel