Курси НБУ $ 41.19 € 45.02
У місті на Волині облаштують майстерню гончарства

Нині Ковель отримає грантове фінансування у сумі 15 000 євро для реалізації розробленого бізнес-плану з створення соціального підприємництва на базі молодіжного центру.

Фото: Facebook.

У місті на Волині облаштують майстерню гончарства

міський голова Ігор Чайка провів онлайн-зустріч з керівником проєкту від ГО «Молодіжна платформа» Володимиром Павлюком. Також у спілкуванні взяли участь начальник відділу у справах молоді, фізичної культури та спорту Роман Лис, завідувач сектору туризму Ірина Зінчук, голова ГО «Робимо разом» Євгеній Селівончик

Мета проєкту– підвищення фінансової стійкості та професійних компетенцій молодіжних центрів в Україні через створення та функціонування на їх базі соціальних підприємств, які матимуть соціальну мету і приноситимуть молодіжним центрам прибуток.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

«Ще в червні ковельчани пройшли конкурсний відбір та стали учасниками проєкту «СТАРТУЙ: соціальне підприємництво в молодіжному центрі». Тоді було обрано 8 молодіжних центрів, які формували свої бізнес-ідеї за підтримки ГО «Молодіжна Платформа» та School of ME. Це – представники Львова, Калуша, Тернополя, Вінниці, Дніпра, Бучі, Знам’янки та Ковеля – молодіжний центр «Місто ідей».

Нині Ковель отримає грантове фінансування у сумі 15 000 євро для реалізації розробленого бізнес-плану з створення соціального підприємництва на базі молодіжного центру. За ці кошти в місті буде обладнано майстерню гончарства і виготовлення сувенірної продукції «Твори своє». Реалізовувати проєкт буде ГО «Робимо разом», а закумульовані кошти від підприємництва використовуватимуться для проведення заходів у МЦ «Місто ідей».

 

 

 – Ми завжди дослухаємось до думок молоді, адже вони – майбутнє нашої громади, нашої країни. Я радію, що у Ковелі є такі активні та ініціативні молоді люди, які є рушійною силою змін на краще, – зазначив Ігор Чайка.

Проєкт «EU4Youth Phase III – Strengthening sustainability and social inclusion of young people» реалізується NGO Youth Platform \ ГО «Молодіжна Платформа» та School of ME у партнерстві з Міністерством закордонних справ Литовської Республіки та Central Project Management Agency (CPVA) за підтримки Міністерство молоді та спорту України та фінансової підтримки Європейського Союзу», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: «На Волині вручили нагороди захисникам».

Реклама Google

Telegram Channel