Курси НБУ $ 41.21 € 44.92
Вихователька із дитсадка «Вишиванка» на Волині увійшла в ТОП-50 найкращих вихователів України

Дарія Алєйнікова – вихователька володимирського закладу дошкільної освіти № 8 «Вишиванка».

Фото – Володимирська міська рада.

Вихователька із дитсадка «Вишиванка» на Волині увійшла в ТОП-50 найкращих вихователів України

Віват Дарії Алєйніковій із Володимира!

11 жовтня у Києві відбулась масштабна освітня подія – «Всеукраїнський день дошкілля: форум інноваційних ідей», де зустрілися найкращі представники дошкільної галузі України.

 До ТОП-50 найкращих вихователів з версією Global Teacher Prize Ukraine 2024 увійшла і вихователька з Володимира Дарія Алєйнікова.

Про це повідомили у Володимирській міській раді.

«Приємно відзначити, що серед 353 педагогів-дошкільників України в ТОП-50 найкращих вихователів  номінації «Дошкілля» за версією Global Teacher Prize Ukraine 2024 увійшла  Дарія Алєйнікова – вихователька володимирського закладу дошкільної освіти № 8 «Вишиванка» (директор Зоряна Гузь, вихователь-методист Тетяна Балабанова).Вітаємо з перемогою пані Дарію та весь колектив «Вишиванки»!»

Фото – Володимирська міська рада.
Дарія Алєйнікова – вихователька володимирського закладу дошкільної освіти № 8 «Вишиванка». Фото – Володимирська міська рада.
Фото – Володимирська міська рада.
Приємна відзнака! Фото – Володимирська міська рада.

 Додамо, форум, який відбувся у Києві, спрямований на підтримку креативності й інновацій у дошкільній освіті в складний час, а також на підвищення престижу професії вихователя та зміцнення професійної спільноти. Також захід має на меті започаткувати рух лідерів-інноваторів, які визначатимуть майбутнє дошкільної освіти в Україні.

А найкращою вихователькою України визнали Оксану Масовець із Хмельниччини.

Читайте також: Заберіть у мами телефон. Колонка мами 4 дітей з Волині.

Telegram Channel