Курси НБУ $ 41.21 € 44.92
Президент Зеленський заявив, що Північна Корея надає своїх солдатів армії путіна

Ці сволоти – путін і Кім Чен Ин – горітимуть у пеклі!

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Президент Зеленський заявив, що Північна Корея надає своїх солдатів армії путіна

Перед тим аналітики Інституту вивчення з посиланням на The Washington Post повідомили, що в Україні уже воюють солдати з КНДР, до того ж кілька тисяч північнокорейських військових проходять підготовку в росії і, ймовірно, в майбутньому їх можуть перекинути на лінію фронту

Президент Володимир Зеленський заявив, що Північна Корея постачає росії не лише зброю, але й особовий склад до військових сил, і закликав партнерів посилити підтримку України.

«Ми бачимо, що нарощується союзництво між росією й такими режимами, як у Північній Кореї. Це вже не просто про передачу зброї. Це фактично про передачу людей з Північної Кореї до військових сил окупанта, – заявив Володимир Зеленський у вечірньому зверненні. – Очевидно, що в таких умовах наші відносини з партнерами потребують розвитку. Фронт потребує більшої підтримки.

Коли ми говоримо про більшу далекобійність для України та більш рішуче постачання для наших сил – це не просто перелік військових засобів. Це про збільшення тиску на агресора, який буде для росії сильнішим, ніж вони можуть витримати. І це про недопущення більшої війни».

Читайте також: Що побажав Петро Порошенко видатному українцю, який передбачав війну росії проти України.

Реклама Google

Telegram Channel