Курси НБУ $ 41.21 € 44.92
На Волині відкрили меморіальну дошку у пам'ять про полеглого Героя-випускника

Вічна пам’ять Герою.

Фото: Фейсбук.

На Волині відкрили меморіальну дошку у пам'ять про полеглого Героя-випускника

У селі Дуліби на честь загиблого воїна Сергія Касьяна відкрили меморіальну дошку

Встановили її на будівлі школи, де навчався захисник.

Про це повідомляють у Турійській громаді. 

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну були присутні мама, рідні, друзі загиблого, педагоги та учні, жителі села, староста села та представники Турійської селищної ради.

Захід розпочався із виконання Державного Гімну України. Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Сергія та всіх воїнів, які загинули у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України. Щирі слова-спомини лунали про загиблого. Племінниця захисника Надія Мажула зачитала авторський вірш, присвячений Сергію.

Зі скорботними словами до присутніх звернулися Тамара Сичик – секретар Турійської селищної ради, Тетяна Чайка – староста села, Вікторія Радобенко – директор гімназії та Сергій Карпенко – дядько загиблого героя.

А в неділю настоятель храму Казанської ікони Божої Матері отець Сергій Кібиш здійснив чин освячення пам’ятної дошки і спільно громада села Дуліби піднесла молитву за душу захисника Сергія та всіх воїнів України, життя яких обірвала війна.

Плакало небо разом з рідними загиблого воїна. Проходить час, а біль від втрати не стає меншим. Вічна памʼять і шана воїну Сергію та всім воїнам, які віддали життя у боротьбі за Україну.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Під час благодійного концерту гурт KOZAK SYSTEM передав дві нових автівки волинській бригаді.

Реклама Google

Telegram Channel