Курси НБУ $ 41.21 € 44.92
На Волині парафія передала захисникам на фронт три дрони

Разом - до перемоги!

Фото Волинська єпархія.

На Волині парафія передала захисникам на фронт три дрони

Підтримка ЗСУ в Маневицькому деканаті посилюється: передано три дрони

На благодійному ярмарку біля храму Мучениць Віри, Надії, Любові та Софії, що в Маневичах, вдалося зібрати 60 тис. гривень.

Захід влаштували в день престольного свята. До збору коштів доєдналися не лише парафіяни цієї церкви, але й із села Черськ, інформує Волинська єпархія.

«На ярмарку продавали кондитерські вироби, картини, сувеніри та багато іншого. До доброї справи доєдналися наші місцеві майстри та майстрині», – розповідає настоятель храму протоієрей Михайло Мельничук. За словами священника, до справи долучилися представники різних організацій, громадських об’єднань, місцеві ліцеї, бізнесмени та волонтери.

Два дрони передали воїнам третьої штурмової бригади. «Дуже пощастило, що наш військовослужбовець із Маневич Андрій саме приїхав у відпустку провідати батьків. Ми швиденько, десь за годину, організували з ним зустріч і особисто все передали», – ділиться душпастир.

Ще один дрон поштою відправили в соту бригаду. «Наше завдання, завдання суспільства, кожної громади – максимально заповнити нішу між тим, що має армія, і тим, що їй потрібно», – наголошує о. Михайло. За його словами, за роки війни люди, на жаль, втомилися донатити. «Коли не просто збираєш кошти, а щось організовуєш, гуртуєш людей, тоді вони активно долучаються, пропонують свої ідеї. Бо зупинятися, коли там, на фронті, багато наших хлопців, ми не можемо», – переконаний маневицький настоятель. Тож мінімум тричі на рік ця парафія організовує такі масштабні благодійні заходи – на храмове свято, напередодні Різдва, а також у День батька.

На завершення передачі дронів захисникові всі разом помолилися на наших воїнів та перемогу України.

Реклама Google

Telegram Channel