Курси НБУ $ 41.21 € 44.92
«Ти – солдат, іди – копай»: проти бізнесмена, який обматюкав військових, відкрили «кримінал»

Сергій Положай вів себе зухвало.

Фотоколаж із сайту unian.ua.

«Ти – солдат, іди – копай»: проти бізнесмена, який обматюкав військових, відкрили «кримінал»

48-річний Сергій Положай поводив себе зухвало та висловлювався нецензурною лексикою у бік військового

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом конфлікту, що трапився у Дніпрі між очільником компанії з виробництва металопластикових вікон Steko Сергієм Положаєм та співробітником місцевого ТЦК.

Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.

Зазначається, що під час перевірки військово-облікових даних, 48-річний чоловік поводив себе зухвало та, ігноруючи правила поведінки у суспільстві, висловлювався нецензурною лексикою у бік військового.

«У мене здоров'я – два тебе чи 10, а ти мені розповідатимеш, як поводитися, як розмовляти. Ще раз повторюю, я – генеральний директор, 2 760 осіб працює, а ти солдат – іди копай», – сказав очільник на відео, використовуючи матюки.

Реклама Google

Український бізнесмен також образив представників ТЦК. На повагу, за його словами, заслуговують лише військові на передовий. Також він додав, що тим, хто «хто займається добрими справами, роблячи вікна» потрібно не заважати.

«Дізнавачі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування», – йдеться у повідомленні поліції Дніпропетровської області.

Читайте також: Волонтерку з Волині хотів обдурити шахрай.

Telegram Channel