Курси НБУ $ 41.21 € 44.92
У місті на Волині в медзакладі оновили терапевтичне відділення (Фото)

Особливу увагу приділили створенню комфортних умов для пацієнтів і медперсоналу.

Фото: Фейсбук.

У місті на Волині в медзакладі оновили терапевтичне відділення (Фото)

Ремонт терапевтичного відділення у Камінь-Каширській центральній районній лікарні – на завершальному етапі

Це важливий крок для створення зручних умов перебування у медичному закладі та підвищення якості надання медичних послуг населенню.

Про це розповіли у Камінь-Каширській міській об'єднаній територіальній громаді.

Під час ремонту було проведено комплексні капітальні роботи з заміни інженерних мереж, вікон та дверей, виконано оздоблювальні роботи в палатах та коридорах, встановлено нове освітлення.

Особливу увагу приділили створенню комфортних умов для пацієнтів і медперсоналу, зокрема облаштуванню сучасних санітарних кімнат і зон відпочинку.

Завдяки виконаним роботам терапевтичне відділення тепер відповідає сучасним стандартам, що дозволить покращити умови перебування хворих та забезпечить вищу ефективність медичного обслуговування.

Ремонт здійснювався за кошти міського бюджету. Для цих потреб з місцевої казни за два роки виділили 5 258 000 гривень.

Сьогодні, очільник громади Віктор Пась та начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук відвідали оновлений заклад охорони здоров’я і зустрілися з працівниками та пацієнтами терапевтичного відділення.

Під час візиту вони оглянули результати ремонтних робіт, поспілкувалися з медичним персоналом та хворими, які вже встигли оцінити нові умови.

Пацієнти відділення поділилися позитивними враженнями, зазначивши, що такі зміни створюють відчуття комфорту та безпеки під час лікування.

Міський голова Віктор Пась сподівається, що оновлення терапевтичного відділення не лише покращить умови лікування, але й підвищить рівень довіри громади до місцевої медицини, що особливо важливо у цей складний час.

 
 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині медики «швидкої» запустили серце і врятували ще одне життя.

Реклама Google

Telegram Channel