Курси НБУ $ 41.21 € 44.92
Що відомо про бронь лікарів з приватної клініки у луцькій стоматполіклініці

«Сідають на два стільці» водночас.

Фото ілюстративне / Insider Media.

Що відомо про бронь лікарів з приватної клініки у луцькій стоматполіклініці

Донині у приватній клініці «Свята Аполонія», якою ймовірно володіє директорка стоматполіклінки Любов Яковчук, працює частина лікарів, яких взяли на роботу в комунальний заклад «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка»

Підтвердження цього отримала депутатка Луцької міської ради Алла Надточій у відповіді на запит до стоматполіклініки.

Про це пише Insider Media.

«На крайньому засіданні сесії Луцькради я порушувала проблему, що директорка Луцької стоматполіклініки Любов Яковчук влаштовує на роботу в комунальний заклад лікарів з приватних медустанов задля бронювання від мобілізації. Вони ж своєю чергою «сідають на два стільці» водночас, адже продовжують роботу й в комунальній установі, і у приватній», – розповіла обраниця громади. 

Зі слів Алли Надточій, міський голова Ігор Поліщук намагався звинуватити її у маніпуляціях, тому вона подала депутатський запит у стоматполіклініку, де запитала про працевлаштування та звільнення лікарів за останній час, в тому числі з клініки, якою раніше володіла пані Яковчук.

«І от, будь ласка, частина лікарів, яких взяли на роботу в комунальний заклад, донині працюють у клініці «Свята Аполонія», до якої мала відношення пані Яковчук.

То у чому ж моя МАНІПУЛЯЦІЯ? Спершу на сесіях сам мер наголошував, що жодних приватників у комунальних закладах й бути не може, бо ж ті перетягують пацієнтів у свої приватні заклади й таке інше. А тепер чітко бачимо, що мер Поліщук продовжує покривати свою ставленицю й безлад у Луцькій стоматполіклініці лише процвітає…», – наголосила Алла Надточій. 

Як бачимо із наданої відповіді, лікар-стоматолог «Святої Аполонії»  Андрій Божко був прийнятий на роботу у комунальну стоматполіклініку 14.08.2024 року, його колега Павло Ковальчук – 16.08.2024 року, а Іван Коренга теж зі «Святої Аполонії» доєднався до команди лікарів стоматполіклініки 02.09.2024 року. 

Алла Надточій також додала, що на наступному засіданні профільної комісії міської ради депутати заслухають керівницю стоматполіклініки, у тому числі й про зловживання її посадою.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Найпоширеніше правопорушення на Волинській митниці – шахрайство із гуманітарною допомогою.

Реклама Google

Telegram Channel