Курси НБУ $ 41.21 € 44.92
Порошенко закликав спікера Палати громад Канади Фергюса підтримати членство України в НАТО

Зустріч відбулася в офісі «Європейської Солідарності».

Фото Європейська солідарність.

Порошенко закликав спікера Палати громад Канади Фергюса підтримати членство України в НАТО

Петро Порошенко в офісі «Європейської Солідарності» зустрівся зі Спікером Палати громад Канади Грегом Фергюсом. П’ятий Президент показав чергову партію техніки, яка готується до відправки на фронт, а також закликав канадських партнерів підтримати членство України в НАТО

«Радий вітати Грега Фергюса у нашому центрі допомоги Збройним Силам України. З перших днів повномасштабного російського вторгнення ми не зупиняємося ані на мить і щодня комплектуємо нові партії військової підтримки для фронту. Вдячний всім нашим союзникам, а сьогодні особисто Канаді, які стали для України справжніми «Братами по зброї», – констатує Порошенко.

Спікеру Фергюсу розповів не лише про допомогу, яку здійснюємо з іноземними партнерами. А й продемонстрував сучасні взірці зброї, FPV-дрони, а також наші власні винаходи у сфері радіоелектронної боротьби та засоби протидії технічним розвідкам «Ай-Петрі», – повідомив п’ятий Президент у соцмережах.

 

 «Вражений обізнаністю пана Фергюса щодо ситуації в Україні та наших нагальних потреб, його твердою підтримкою нашої боротьби, єдністю і солідарністю з Україною. Зі свого боку наголосив, що єдиною справжньою гарантією миру, безпеки і стабільності для України та світу є членство нашої держави в Північноатлантичному альянсі. Це і буде нашою перемогою», – наголосив Петро Порошенко.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel