Курси НБУ $ 41.21 € 44.92
Волинська 100-та ОМБр презентувала у Львові вакансії для свого підрозділу

«Сталева сотка» запрошує у свої лави.

Волинь-нова

Волинська 100-та ОМБр презентувала у Львові вакансії для свого підрозділу

До центру рекрутингу у Львові завітали представники 100 бригади Сухопутних військ, яка базується на Волині

 Зараз бригада працює на Торецькому напрямку. Нещодавно «Сталеву сотку» вивели зі складу Сил тероборони і перевели до складу Сухопутних військ – це перший такий випадок в ЗСУ, зазначає Захід.НЕТ.

Начальник відділення комунікації бригади Костянтин Бойчук  каже, що підрозділу були передані найкращі зразки західної військової техніки. У зв’язку із переформатуванням, кількість особового складу збільшилась по штату. «Ми весь час мусимо працювати над тим, щоб наша бригада поповнювалась новим особовим складом і заповнювала ті штаті позиції, які є вільними», - каже він.

Представники «Сталевої сотки» приїхали до Львова, щоб розповісти про себе та про те, кого потребують у своїх лавах. «Це не тільки ті люди, які з окопу стріляють з автомата в бік ворога, - говорить офіцер відділення комунікації Сергій Хомінський. – Це логістика, це психологи, це управління, це артилерія. Звичайно, нам треба стрільці, звичайно, нам треба гранатометники, водії, люди, які можуть обіймати офіцерські посади».

Серед представників 100 бригади у рекрутинговому центрі Львова  був і Андрій  Нестеренко – один із тих, хто добровільно долучився до лав бригади. Він це зробив слідом за батьком. Йому 19 років, він вже пройшов відповідне навчання. «Батько мій – військовий з 2014 року. І оскільки я повнолітній уже, то не міг сидіти на місці, знаючи, що такі люди, як батько, - а він дуже творча людина, захищають державу, коли маю можливість долучитись до війська. А оскільки мій батько в цій бригаді давно, то я йшов у місце, про яке багато чув, багато знав з його слів».

У бригаді зазначають, що йдуть назустріч людині і шукають їй вакансії, які їй найбільше підходять.

Реклама Google

Telegram Channel