Курси НБУ $ 41.21 € 44.92
Сенцов обурився діями відомого шоумена-військовослужбовця

Олег Сенцов.

Фото Гордон.

Сенцов обурився діями відомого шоумена-військовослужбовця

Український режиссер, колишній в’язень Кремля і військовослужбовець Олег Сенцов в інтерв'ю, яке 14 жовтня опублікували на сайті LВ.ua, висловився про українських артистів, які до повномасштабного вторгнення виступали в країні-агресорі РФ та їздили з концертами в анексований Крим

«У нас є співаки, які після анексії їздили у Крим із концертами, які там виступали, вітали кримський народ із «поверненням» у рідну гавань, їздили в Москву, давали концерти там після 2014 року. А потім – 2022-й, вони одягли піксель, сказали, що ми зараз за Україну, і десь на «культурному фронті» на балалайках грають. Нас ставлять в один ряд. От, дивіться, він і Сенцов гребуть на «»культурному фронті», які молодці, виходить, – сказапв Сенцов. – У які ворота це залазить, скажи мені? Люди в Криму отримували гроші, кричали: «Слава Росії», а я сидів у цей час у тюрмі – і нас ставлять в один ряд: «Митці, які захищають Україну».

Режисер не став називати, про кого йдеться, втім, редакція українського Telegram-каналу «що ти знаєш про Бобула» зазначає, що йдеться про українського шоумена, засновника проєкту «Культурний десант» Колю Сєргу, пише «Гордон».

Реклама Google

Telegram Channel