Курси НБУ $ 41.21 € 44.92
У Луцькому районі незаконний видобуток корисних копалин завдав збитків на понад 1,2 мільйони гривень

Наразі триває судовий процес.

Фото: ілюстративне/facebook.com.

У Луцькому районі незаконний видобуток корисних копалин завдав збитків на понад 1,2 мільйони гривень

Державна екологічна інспекція у Волинській області звернулася до суду з цивільним позовом у межах кримінального провадження щодо відшкодування збитків, завданих незаконним видобуванням корисних копалин місцевого значення на загальну суму 1 219 362,48 грн

За результатами досудового розслідування було встановлено, що група осіб, діючи з метою незаконного збагачення, організувала схему незаконного видобутку корисних копалин на території Цуманської територіальної громади Луцького району.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Волинській області.

Незаконні роботи проводилися на сільськогосподарських землях-ріллях. Було викопано котлован розміром 160 метрів у довжину, 70 метрів у ширину та понад три метри в глибину.

Спеціалісти Державної екологічної інспекції у Волинській області провели розрахунок збитків відповідно до Методики визначення розміру відшкодування шкоди, завданої державі внаслідок самовільного користування надрами. Загальна сума збитків перевищує 1,2 млн гривень.

Наразі триває судовий процес щодо стягнення збитків на користь держави в особі Державної екологічної інспекції у Волинській області.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Учасник мітингу під Ковельським ТЦК заплатить чималий штраф.

Реклама Google

Telegram Channel