Курси НБУ $ 41.23 € 44.91
Порошенко везе на фронт FPV-дрони, техніку та РЕБ на мільйон євро

На чергову партію допомоги витрачено мільйон євро.

Фото Європейська солідарність.

Порошенко везе на фронт FPV-дрони, техніку та РЕБ на мільйон євро

Петро Порошенко підготував чергову партію техніки та дронів для бойових бригад і батальйонів. Вартість цього конвою – 45 мільйонів гривень

«За моєю спиною стоять два дуже крутих комплекси шиномонтажу. Хлопці на фронті навіть не мріють про те, що вони можуть дуже швидко перевзути автівки», – говорить Порошенко.

«1600 FPV-дронів. «Десяток», «вісімок». «Мавіки» денні і нічні. Нічні FPV», – перераховує п’ятий Президент.   

«Зараз тут стоїть двісті п’ятдесят сім «Ванільних цукорків» – детекторів дронів. Двадцять два комплекси «Шатро», які закривають наші опорники від ворожих FPVшок», – говорить Порошенко. 

 

 «А ще ми дуже швидко наближаємося до трьохсотої машини. Ви бачите, там двісті дев’яносто третя – це маніпулятор, який перевантажує снаряди для нашої артилерійської бригади. А ще комплекс управління для батальйону безпілотних літальних апаратів, який може дуже ефективно працювати в пересувній позиції», – пояснює Порошенко.

 

 Загалом у військо цього тижня передають 1600 FPV-дронів, 2 шиномонтажі, 2 екскаватори для інженерної та штурмової бригад, денні та нічні «Мавіки», 257 «Ванільних цукорків», 22 комплекси окопного РЕБу «Шатро», квадроцикли, вантажівки DAF Lеylаnd з маніпулятором для артилеристів та пункт керування БПЛА, комп’ютерну техніку. «Все, що можемо, – на фронт», – наголошує Петро Порошенко.

 

 

Реклама Google
 

Telegram Channel