Курси НБУ $ 41.23 € 44.91
На Рівненщині поліція знайшла у лісі заблукалих маму і її 7-річну дитину

Жінка сама зателефонувала і попросила про допомогу.

Волинь-нова

На Рівненщині поліція знайшла у лісі заблукалих маму і її 7-річну дитину

Вони не могли знайти з лісу шлях додому, а тому зателефонували по допомогу до поліції

 

Їх врятували. Про це повідомила поліція Рівненщини  інформує  Еспресо.Захід.

15 жовтня на Рівненщині поліція спільно з лісником шукали маму з дитиною, які заблукали в лісі. Допомоги у поліції попросила сама жінка, коли збагнула, що за півтори години спроб вийти із лісового масиву, це  не вдається. Отож близько 16 години зателефонувала на спецлінію 102.

Як розповіли у поліції, на пошуки грибників одразу вирушив поліцейський офіцер Зорянської тергромади Андрій Романчук спільно з працівником Новоставського лісництва. «Жінка була налякана, - йдеться в повідомленні, - адже поруч дитина, а телефон розряджається. Втім, вона встигла повідомити, що автівку залишила біля села Олишва, а самі йдуть уздовж річки. Пошуківці проїжджали кількадесят метрів, а тоді виходили з авто і гукали зниклих. І так декілька разів, аж поки жінка не відгукнулась».

З’ясувалося, що від свого авто 40-річна рівнянка та її 7-річна донька відійшли орієнтовно на 4 км. Допомоги вони не потребували, тож їх відвезли до машини.

У поліції нагадують, до прогулянки в ліс треба готуватися – про всяк випадок мати заряджений телефон, павербанк, їжу та теплий одяг.

Реклама Google

Telegram Channel