Курси НБУ $ 41.24 € 44.79
Мегазірку світового футболу звинувачують у зґвалтуванні

Кіліан Мбаппе поки що все заперечує...

Фото із сайту gettyimages.com.

Мегазірку світового футболу звинувачують у зґвалтуванні

Якщо провину Кіліана Мбаппе буде доведено, то йому загрожує від 6 до 10 років ув'язнення. Сам він усі звинувачення відкидає

Цього тижня нападник збірної Франції та мадридського «Реала» 25-річний Кіліан Мбаппе прикував до себе широку увагу. Але не грою і чудовими голами: футболіста звинуватили у зґвалтуванні.

Форвард не поїхав до збірної Франції на матчі Ліги націй і мав набирати форму після травми. Натомість Мбаппе разом із компанією друзів відпочивав в одному із нічних клубів Стокгольма. А потім поліція розпочала розслідування у справі про сексуальне насильство.

У матеріалах її йдеться, що футболіст оселився в готелі Bank на вулиці Арсенальгатан у Стокгольмі 10 жовтня. Там він відвідав нічний клуб, а потім повернувся в готель. Наступного дня в поліцію надійшла заява про зґвалтування... Прокуратура Стокгольма розпочала розслідування справи. Одяг передбачуваної жертви вилучили для проведення аналізу ДНК.

Шведська газета Expressen повідомляє, що під час свого 48-годинного перебування в Стокгольмі, нападник «Реала» відвідав ресторан «Chez Jolie» і нічний клуб «V».

34-річна Джулія Францен каже, що була на інших подібних вечірках із Мбаппе – вона розповіла, як її змусили покласти телефон у коробку. Вона сказала шведському виданню, що тільки жінки, які «мають гарний вигляд і приємний характер», можуть отримати місця в списках гостей на таких вечірках.

Мбаппе і його компанія найняли приватну «пінг-понг кімнату» в нічному клубі.

Щоб ви розуміли, на що клюнув Кіліан і його друзі, досить зайти на сайт і почитати анонс вечірок: «Ви опинитеся в оточенні знаменитостей, заможних чоловіків і жінок, а також приголомшливих дівчат, одягнених екстравагантно».

Також йдеться про «ексклюзивність місця»: «Звісно, напої дорогі, але, крім оплати за напої, ви не можете купити дорогу сюди. Вам потрібно чекати своєї черги в ексклюзивному списку гостей».

Ця поїздка мала перезарядити батарейки Мбаппе для того, щоб Кіліан відновив свою найкращу версію в «Реалі», повідомляє Le Parisien.

Реклама Google

Француз і його свита зупинилися в готелі «Bank». Саме тут і відбулося передбачуване зґвалтування. Мбаппе тусив у клубі «V» дві ночі поспіль. Зірковий футболіст уже найняв адвоката – її ім'я Марі-Алікс Кану-Бернар, і вона розповіла про подробиці скандальної справи в коментарі французькому BFMTV: «Єдине, що я можу сказати, це те, що йому нема чого соромитися. Друге – ми нічого не знаємо. Кіліан навіть на секунду не може уявити, що скаргу було подано і спрямовано проти нього. Йому нема в чому себе звинуватити і він навіть не розуміє, про що йдеться».

Французька радіостанція RMC повідомила, що його найближче оточення «зберігає спокій», незважаючи на звинувачення.

Щоправда, якщо зґвалтування з боку Мбаппе буде доведено, то Кримінальний кодекс Швеції передбачає за це покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років, яке може бути збільшене до 10 років у разі «обтяжливих обставин» або скорочене до 3 років згідно з відповідними положеннями закону. 

Реклама Google

На додачу журналіст BBC Ромен Моліна у своїх соцмережах повідомив, що Мбаппе часто залишає свій будинок, щоб випити на стороні. За словами джерела, таким чином Мбаппе намагається приглушити психологічні проблеми. І саме тому футболіст вирушив до Стокгольму, подалі від зайвих очей.

Після таких шокуючих новин мадридський «Реал» видалив французьку зірку з фото рекламної кампанії клубу – гравці презентували нову колекцію Artist Pack від Adidas. 

Відсутність Кіліана можливо і не помітили б, якби раніше Джуд Беллінгем на своїй сторінці у соцмережі X не оприлюднив зображення, на якому Мбаппе присутній.

Тут Кіліан Мбаппе є на рекламному фото...
Тут Кіліан Мбаппе є на рекламному фото...

 ... а ось тут його вже немає.

... а ось тут його вже немає.

 Читайте також: Українець потрапив до десятки найшвидших футболістів світу (Відео).

Telegram Channel