Курси НБУ $ 41.24 € 44.79
Залужний одягнув пророчу футболку

На майці «Залізного генерала» – напис-мрія кожного українця.

Фото з фейсбук-сторінки Валерія ЗАЛУЖНОГО.

Залужний одягнув пророчу футболку

Колишній головнокомандувач ЗСУ, а нині надзвичайний і повноважний посол у Великій Британії Валерій Залужний показав спільне фото із дружиною – Оленою – з Лондона. Хоч «залізний генерал» перебуває у 2,5 тисячах кілометрів від Батьківщини, він і за кордоном демонструє свою любов до України

Валерій Залужний був одягнений у футболку одеського бренду Bulletproof Gang з пророчими надписами й малюнком, який зображував мрію кожного українця.

На одязі був малюнок Кремля, який підпалили й затопили водою, а на фоні виднівся атомний вибух. Фото із цією футболкою з’явилося у Facebook посла.

На ній також зобразили найважливіший для росіян храм Василія Блаженного, що розташований на Красній площі. Він нібито розпався на шматки внаслідок ракетного удару і почав горіти. По іншу сторону красується Кремль, якого спіткала та сама доля. Посеред цих двох будівель видніється пил від ядерного удару, а у небі помітно блискавиці під час грози. Внаслідок негоди усю москву затопило водою.

На майці «Залізного генерала» – напис-мрія кожного українця. Фото з фейсбук-сторінки Валерія ЗАЛУЖНОГО.
На майці «Залізного генерала» – напис-мрія кожного українця. Фото з фейсбук-сторінки Валерія ЗАЛУЖНОГО.

 Супроводжував малюнок надпис англійською мовою «Everyone has a dream. Dreams must come true», що в перекладі на українську означає: «Кожен має мрію. Мрії мають збуватися».

Реклама Google

Коштує ця футболка з лімітованої колекції 1750 гривень, але, як зазначає бренд, частина прибутку йде на допомогу захисникам. Доступна вона у двох кольорах – білому й чорному. Валерій Залужний обрав для себе саме світлий варіант.

В інтернеті таку футболку можна купити за 1750 гривень. Фото із сайту oboz.ua.
В інтернеті таку футболку можна купити за 1750 гривень. Фото із сайту oboz.ua.

 «Тепло осені. У кожного своє», – написав під фото посол та додав смайлик у формі сердечка, натякаючи на тепло від кохання та стосунків з Оленою.

За лічені хвилини після публікації допису під кадром вже назбиралися десятки схвальних коментарів.

До слова, подружжя Залужних вже понад 20 років перебуває у шлюбі. Олена та Валерій виховали двох доньок. Старша – військова та служить у Київському гарнізоні. А от молодша донька Христина зараз навчається в Одесі, в майбутньому планує стати лікарем. 

Читайте також: «Якби на 15 сантиметрів вище, то ми б втратили Генерала Залужного…».

Telegram Channel