Курси НБУ $ 41.24 € 44.79
На Волині відзначили працівників харчової промисловості

Почесними грамотами і подяками обласної ради відзначили керівників і працівників відомих в Україні волинських підприємств.

Фото: facebook.com.

На Волині відзначили працівників харчової промисловості

Із професійним святом трудівників цієї галузі привітав перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук

Харчова промисловість Волині налічує понад пів тисячі підприємств, які спеціалізуються як на випуску готових продуктів, так і напівфабрикатів.

Про це інформує Волинська обласна рада.

Провідними є цукрова,плодоовочеконсервна та олійно-жирова промисловість, виготовлення молочної, м’ясної, а також кондитерської продукції та інші.

«З давніх давен повелося так, що українці – це справжні господарі, в яких не лише порядок в хаті й біля хати, але й завжди є хліб і до хліба. Саме тому харчова промисловість посідає одне із найважливіших місць у вітчизняній економіці. А продукцію, яка виготовляється на Волині, знають не тільки в нашому краї, але й далеко за його межами. Тож дякуємо за вашу щоденну працю– поки ви будете працювати, будуть ситими і наші воїни, й усі українці», - зазначив Юрій Поліщук.

Він також відзначив почесними грамотами і подяками обласної ради керівників і працівникам відомих в Україні волинських підприємств.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинська майстриня відтворила намисто Олени Пчілки (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel