Курси НБУ $ 41.24 € 44.79
На Волині за аморальну поведінку старшокласниці відповідатимуть батьки

Вирішується питання щодо притягнення батьків до адміністративної відповідальності.

Фото: ілюстративне/facebook.com.

На Волині за аморальну поведінку старшокласниці відповідатимуть батьки

16 жовтня поліцейський офіцер Сошичненської громади Артур Федорович проводив профілактично-виховну роботу з учнями 8-9 класів ліцею с. Залісся

Під час проведення виховної роботи навчальний колектив вказаного ліцею звернув увагу на неналежну поведінку однієї з учениць: систематичні пропуски уроків, поведінка під час навчального процесу, постійне створення конфліктів, неодноразове зривання уроків тощо.

Про це інформує Камінь-Каширський районний відділ поліції.

При подальшій розмові до уроку доєдналась матір вказаної учениці, в її присутності поліцейські попросили оглянути мобільний телефон доньки, на що вона погодилась та особисто передала мобільний телефон офіцерові.

При перегляді виявлено інформацію, що підтверджувала неналежну поведінку учениці (перебування в закладах громадського харчування після 22:00, можливе зловживання спиртними напоями та інше).

За цим фактом наразі вирішується питання щодо притягнення батьків до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Зазначимо, що спілкування проводилось у спокійному форматі, будь-якого тиску з боку працівників поліції чи представників навчального колективу на ученицю чи її матір не вчинялось. Тож допис сестри учениці в одній з соцмереж про нібито відбирання телефону в дитини, нав’язування думки та «погрози» з боку поліцейського офіцера громади є маніпулятивним і не відповідає дійсності.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Адміністраторці Telegram-каналу з локаціями роботи ТЦК світить до 8 років за ґратами.

Реклама Google

Telegram Channel