Курси НБУ $ 41.24 € 44.79
«Територія здоров'я» побувала у ще одній громаді на Волині

Дбайте про своє здоров'я!

Фото: facebook.com.

«Територія здоров'я» побувала у ще одній громаді на Волині

Турбота про добре самопочуття волинян і запобігання недугам – головна мета активностей фахівців Центру, що відбуваються на «Території здоров'я» в містах і селах області

Завдяки цьому більша кількість людей отримує якісні й безоплатні медичні послуги, а також консультації щодо важливості імунізації, правильного харчування, рухової активності, контролю базових показників стану організму, відмови від шкідливих звичок, турботи про психічне здоров’я.

Про це повідомляє Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

На «Території здоров’я» в Угринові Городищенської громади було надано близько 200 медичних послуг. Зокрема, на консультації в сімейного лікаря побували 37 людей, у гінеколога – 19, щеплення від дифтерії та правця отримали 17 дорослих і двоє дітей.

До всесвітнього дня здорового харчування для семикласників Угринівського ліцею лікарі-епідеміологи прочитали лекцію з презентаційними матеріалами «Корисні звички – запорука здоров'я» та «Принципи здорового харчування». Цікавою для дітей стала спільна руханка. Третьокласники ліцею і вихованці місцевого дошкільного закладу взяли участь у майстер-класі з гігієни рук. Також фахівці спілкувалися з ними про здорові звички.

Окрім того, в Угринові відбувся майстер-клас із надання першої домедичної допомоги. На локації також працювали волонтери Товариства Червоного Хреста України напрямку «психосоціальна підтримка».

Будьте здорові й не забувайте, що профілактика рятує життя!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинська майстриня відтворила намисто Олени Пчілки (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel