Курси НБУ $ 41.24 € 44.79
Як Волинський центр зайнятості допомагає ветеранам знайти новий професійний шлях

У травні цього року чоловік влаштувався на одне з місцевих підприємств лаборантом спектрального аналізу.

Фото: facebook.com.

Як Волинський центр зайнятості допомагає ветеранам знайти новий професійний шлях

З початку повномасштабного вторгнення Руслан Якоб отримав поранення в зоні бойових дій, яке призвело до ампутації ноги

Родом чоловік із Запоріжжя. Працював плавильником металу на тамтешньому АТ «МОТОР СІЧ». Після реабілітації переїхав на Волинь – зараз живе на Горохівщині.

Про це пише Волинський обласний центр зайнятості.

«Втрата ноги змінила його життя, але не зламала дух. Це надзвичайно позитивна молода людина, що продовжує повноцінно жити з великим бажанням працювати і навчатись», - розповідають фахівці Горохівське управління Луцької філії Волинського ОЦЗ, які допомагали чоловіку знайти роботу.

У травні цього року він влаштувався на одне з місцевих підприємств лаборантом спектрального аналізу. Керівництво не лише забезпечило ветерана роботою, а й подбало про комфорт робочого місця.

Провівши аналіз потреб, закупили необхідні меблі, встановили пандуси, облаштували зону відпочинку, максимально адаптували робоче місце для нового члена колективу. Роботодавець своєю чергою скористався компенсаційною програмою від служби зайнятості, завдяки якій всі витрати на облаштування робочого місця йому повернули.

Загалом, з початку 2024 року, 65 волинських роботодавців скористалися компенсацією фактичних витрат за облаштування 69-ти робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині лісівники навчились керувати дронами.

Реклама Google

Telegram Channel