Курси НБУ $ 41.24 € 44.79
Масове оформлення прокурорами інвалідності: Олійника звільнено

Олексій Олійник.

Фото Главком.

Масове оформлення прокурорами інвалідності: Олійника звільнено

Олексій Олійник більше не обіймає посаду керівника прокуратури Хмельниччини

Повідомляється що наказом Генерального прокурора Олексія Олійника звільнено з адміністративної посади керівника Хмельницької обласної прокуратури за власним бажанням.

У Генпрокуратурі заявили, що проведення службового розслідування щодо факту отримання груп інвалідності прокурорами Хмельницької обласної прокуратури триває, пише «Главком». «Службове розслідування охоплює перевірку не лише інформації, яка стосується вищезгаданої обласної прокуратури, а й інших органів прокуратури», – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, журналіст  Юрій Бутусов повідомляв, що приблизно 50 прокурорів Хмельниччини на чолі з обласним прокурором Олексієм Олійником оформили інвалідність, ймовірно, через корупційну схему Тетяни Крупи у МСЕК. Однак, Олійник заперечив звинувачення та заявив, що має проблеми із здоров'ям. Він заявив, що має  проблеми зі здоров’ям, бо ще у  2005 році отримав травму на робочому місці вивчаючи матеріали кримінального провадження. Групу отримав у 2017 році ще задовго до призначення на посаду. Олексій Олійник наголосив, що законодавство не забороняє працювати людині з інвалідністю в прокуратурі. Він додав, що журналіст спотворив інформацію про нього.

Олійник також прокоментував інформацію щодо групи інвалідності в інших працівників прокуратури: «Чисельний склад прокуратури області складає 225 прокурорів. А інвалідність мають лише 48, тому стверджувати що уся прокуратура складається з осіб з інвалідністю не є правильним. Більше того, інвалідність більшості працівників отримана не за останні роки».

Реклама Google

Telegram Channel