Курси НБУ $ 41.24 € 44.79
Орбана нажахав «План Перемоги»

Віктор Орбан.

Фото Гордон.

Орбана нажахав «План Перемоги»

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив 17 жовтня у Facebook, що план перемоги України, який Європейській раді представив сьогодні президент України Володимир Зеленський, «не може не жахати»

Орбан зазначив, що він від самого початку повномасштабної війни закликає змінити стратегію з підтримки України, яку обрав Євросоюз.  «Європейський Союз вступив у цю війну з погано організованою, погано виконаною, погано прорахованою стратегією, за яку президент Єврокомісії несе головну відповідальність. Ми програємо цю війну, тому стратегія не працює. Вона повинна бути змінена! Але це не означає більше воєн, більше небезпечної зброї і зброї далекого радіусу дії, але це означає, що нам потрібно перейти від стратегії війни до стратегії миру. Нам потрібне припинення вогню і мирні переговори!», – написав він, інформує «Гордон». 

Орбан заявив, що має намір закликати канцлера Німеччини Олафа Шольца і президента Франції Еммануеля Макрона від імені всього Євросоюзу «якнайшвидше розпочати переговори з росіянами, щоб знайти вихід з цієї ситуації».

Реклама Google

Telegram Channel