Курси НБУ $ 41.24 € 44.79
Директорка Піддубцівського ліцею отримала Подяку голови Луцької райдержадміністрації

Вітаємо!

Фото: facebook.com.

Директорка Піддубцівського ліцею отримала Подяку голови Луцької райдержадміністрації

«Школа – це початок громадського шляху в людському житті»: саме з таким закликом розвивається та вдосконалюється навчальний заклад

Лілія Купіч з 2013 року стоїть на чолі ліцею та разом чудовим педагогічним колективом, командою однодумців та новаторів, працюють над забезпечення якісної освіти для дітей.

Про це повідомляє Луцька районна державна адміністрація.

За багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління, сьогодні, начальник Луцької РВА Анатолій Костик з щирими побажаннями успіху вручив Лілії Анатоліїній Купіч Подяку голови Луцької райдержадміністрації.

Зазначимо, що Піддубцівський ліцей впевнено крокує до нових звершень, підтримує та допомагає усім учасникам освітнього процесу. Так, учні ліцею є неодноразовими переможцями Всеукраїнських учнівських олімпіад, творчих конкурсів та змагань, педагоги навчально закладу є учасниками реалізації низки міжнародних та європейських програм, зокрема українсько-литовська програма Twinschools, програма, що фінансується Європейським Союзом House of Europe, тощо. Варто виділити і Євроклуб ''Сузір'я'' Піддубцівського ліцею - переможець Конкурсу проєктів від Представництва ЄС в Україні.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громаді на Волині побудують вітроелектростанцію.

Реклама Google

Telegram Channel