Курси НБУ $ 41.24 € 44.79
У Луцькому виші підписали ще один важливий договір про співпрацю

Обговорено спільні наміри підтримувати взаємовигідну співпрацю між ЗВО та клінікою.

Фото: facebook.com.

У Луцькому виші підписали ще один важливий договір про співпрацю

14 жовтня 2024 р. на медичному факультеті Волинського національного університету імені Лесі Українки підписано договір про співпрацю із ТОВ «Клініка алергії та кашлю»

На зустрічі були присутні ректор Анатолій Цьось, начальник відділу міжнародних зв’язків Владислав Коломечюк, декан медичного факультету Андрій Поручинський, помічниця ректора Тетяна Роспопа, директор ТОВ «Клініка алергії та кашлю» Олег Яковенко, завідувач кафедри загальної патології хірургічних хвороб Микола Галей, завідувач кафедри гістології та медичної біології Ярослав Степанюк й завідувач кафедри обліку і оподаткування Ірина Садовська.

Про це йдеться на сайті навчального закладу.

Було підписано договір про співробітництво між Волинським національним університетом імені Лесі Українки та ТОВ «Клініка алергії та кашлю» в особі директора Олега Яковенка.

На підставі договору обговорено спільні наміри підтримувати взаємовигідну співпрацю між ЗВО та клінікою в навчальній, науковій і практичній сферах, а також щодо підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації медичних кадрів, забезпечення лікувально-діагностичного процесу, проведення науково-дослідної роботи й упровадження її результатів у практику.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громаді на Волині побудують вітроелектростанцію.

Реклама Google

Telegram Channel