Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Редакторка «Української правди» звинуватила Офіс Президента в тиску

«Офіс Президента обдзвонює потенційних рекламодавців і просить не розміщувати рекламу в «Українській правді» та не приходити на наші заходи».

Фотоколаж із сайту imi.org.ua.

Редакторка «Української правди» звинуватила Офіс Президента в тиску

За словами Севгіль Мусаєвої, представники Володимира Зеленського відмовляють рекламодавців працювати з виданням, яке вона очолює

В інтерв’ю Інституту масової інформації пані Мусаєва заявила, що Офіс Президента тисне на редакцію. Зокрема, представники ОП обдзвонюють рекламодавців і просять не співпрацювати з «Українською правдою» – одним із найавторитетніших видань України, яке було засноване Георгієм Гонгадзе ще у 2000 році. Севгіль Мусаєва також додала, що власнику УП, чеському бізнесмену Томашу Фіалі, пропонували продати медіа.

«Вони (Офіс Президента.Ред.) блокують розміщення реклами різними нашими партнерами та участь представників влади в наших заходах. Тобто Офіс Президента обдзвонює потенційних рекламодавців і просить не розміщувати рекламу в «Українській правді» та не приходити на наші заходи», – розповіла Мусаєва.

За її словами, нещодавно редакція проводила захід, присвячений експорту, і в день події від участі відмовилися четверо людей. Мусаєва називає це економічним тиском. «Також мені відомо, що власнику «Української правди» надходили пропозиції щодо продажу видання. Він відмовився, і я вважаю це тиском на редакцію», – сказала головна редакторка. Хто саме хотів купити один із найбільш відвідуваних сайтів України, Севгіль Мусаєва не повідомила.

Нагадаємо, що 27 серпня, під час форуму «Україна 2024. Незалежність», Президент Володимир Зеленський дорікнув журналісту «Української правди» Роману Кравцю в темниках. Так глава держави відреагував на запитання кореспондента про ефективність менеджерів президентської команди. У відповідь Зеленський перебив Кравця й заявив, що редакція працює за «методичками».

Марта САЛО.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel