Курси НБУ $ 41.23 € 44.73
Де у Луцьку ліквідовують пориви та відновлять опалення

На деяких вулицях міста роботи з ліквідації витоку будуть продовжені завтра.

Фото: Ілюстративне.Фейсбук.

Де у Луцьку ліквідовують пориви та відновлять опалення

Інформація щодо підключення споживачів станом на 16:00 18 жовтня

Завершуються роботи з ліквідації витоку на вул. Конякіна, 12. Після ліквідації витоку сьогодні опалення буде подано на 18 школу та групу будинків.

Про це інформує ДКП «Луцьктепло».

Окрім того, виконано заходи, які дозволять відновити опалення на будинок на вул. Зоряній, 1 та будинки на просп. Волі, 39а та вул. Коперника, 66а. Роботи з відновлення опалення для будинку на просп. Волі, 41 продовжаться в понеділок.

Як і продовжаться роботи з ліквідації витоку на будинок на просп. Відродження, 18, де, окрім витоку на зовнішній тепловій мережі, управитель виконує роботи на внутрішніх трубопроводах.

На вул. Задворецькій виявлено місце витоку та виконано земляні роботи. Роботи з ліквідації витоку буде продовжено завтра.

У дворах на просп. Волі тривають гідравлічні випробування новозмонтованої теплової мережі. Очікується, що після завершення гідровипробувань та промивки трубопроводів, завтра вранці розпочнуться роботи із заповнення мережі та подальшого відновлення опалення для 1 поліклініки, 7 дитсадка та групи будинків, залежних від цієї мережі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Луцька громада передала захисникам важливу техніку для фронту.

Реклама Google

Telegram Channel