Курси НБУ $ 41.23 € 44.73
 Маємо честь творити разом із Вами нашу «Волинь» чесно, по-журналістськи: сьогодні адресуємо найгарніші вітання з ювілеєм - головному редакторові  Олександрові Згоранцю

Фото з архіву volyn.com.ua.

Маємо честь творити разом із Вами нашу «Волинь» чесно, по-журналістськи: сьогодні адресуємо найгарніші вітання з ювілеєм - головному редакторові Олександрові Згоранцю

Серед красивої пори, коли осінь невтомно розфарбовує золотом все навкруги, в редакції  «Волині» сонячним від людських почуттів неодмінно буде сповнене 19 жовтня – День народження головного редактора газети Олександра ЗГОРАНЦЯ. Цьогоріч у нашого творчого лідера – знакова зустріч із першим 50-літтям!

Шановний Олександре Олександровичу! 

Щиро вітаємо з ювілеєм! Для нас, Ваших колег, ця дата асоціюється з Вашою щохвилинною повагою до журналістського покликання, почуттям відповідальності перед тисячами читачів «Волині», бажанням подарувати їм кожен номер газети незрівнянно цікавим і правдивим, відвертим. Та незмінно – з любов’ю до України, Волині й наших земляків.

Для вас не буває неможливого, якщо йдеться про благо «Волині». У вас немає нецікавих тем, із вами хочеться обговорити важливе, порозмовляти про буденне й сокровенне. Поруч із вами – завжди щиро, безкорисливо, невимушено, вдячно!

Для вас не буває неможливого, якщо йдеться про благо «Волині». У вас немає нецікавих тем, із вами хочеться обговорити важливе, порозмовляти про буденне й сокровенне. Поруч із вами – завжди щиро, безкорисливо, невимушено, вдячно!

Нехай гострим буде творче перо, журналісте Олександре Згоранцю, бо, мовлячи рядком Вашого улюбленого поета Сергія Жадана, пишете, «так складаючи свої літери й звуки, щоб кожне слово спалахувало й мерехтіло…». Творіть історію рідної газети, пане редакторе, маючи від Бога й батьків у серці «те, що не вмирає»: талант, віру в добро, порядність, людяність і зневагу до духовної ницості, лукавства, зверхності. Щоб іще довго «Волинь» та її «доньки»-газети були щирими від цих дороговказів.  

Багатійте у многолітті справжніми друзями, зокрема й такими, які сьогодні з вдячністю за слово-зброю вітають вас із усіх фронтів війни.

Ми ж сердечно бажаємо вам міцного-міцного здоров’я. Щастя – вашій сім’ї, многоліття – батькам, швидкого повернення додому з Перемогою брата-воїна і радості всій вашій родині в мирній Україні.  

З роси і води Вам, ювіляре! Маємо честь творити разом із Вами нашу «Волинь» чесно, по-журналістськи!

Зі щирою повагою – колектив редакції газет «Волинь», «Цікавої газети на вихідні», «Так ніхто не кохав», «Читанки для всіх» і сайту volyn.com.ua .

А в дарунок нехай линуть улюблені Вами пісні.

 

 

Telegram Channel