Курси НБУ $ 41.23 € 44.73
На Волині влада та бізнес обговорили питання про бронювання працівників

При Волинській ОВА проводитимуть такі зустрічі з підприємцями регулярно в онлайн та офлайн форматах.

Фото: Фейсбук.

На Волині влада та бізнес обговорили питання про бронювання працівників

У Луцьку відбулася онлайн-зустріч з волинськими підприємцями у рамках «Діалогу влади і бізнесу»

Тема розмови: «Бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП».

Про це інформують у Волинській ОВА.

Серед присутніх також: заступники голови облдержадміністрації Сергій Мовенко та Олександр Троханенко, в.о. начальника Волинського ТЦК та СП у Волинській області Роман Немашкало, завідувач сектору мобілізаційної роботи апарату облдержадміністрації Олександр Петрук, а також заступник начальника управління економічного розвитку, інвестицій, туризму та курортів ОДА Андрій Ткачук.

Підприємці підготували понад 50 питань. Багато з них стосувалося визначення підприємств критичними для області.

Слід зазначити, що до середини листопада Кабміном призупинена робота комісій з визначення підприємств, установ та організацій, що є критично важливими для економіки та життєдіяльності населення.

Тобто обласні адміністрації поки не можуть визначати підприємства, що є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення.

«Ми знаємо про проблеми і хочемо допомогти у їх вирішенні. Адже розуміємо, що виграти війну без економіки неможливо.

Однак, якщо не буде кому захищати державу, то й економіка не допоможе», – зазначив Юрій Погуляйко.

Також представники бізнесу порушували питання перед керівництвом області щодо виїзду працівників фірм за кордон на навчання задля підвищення кваліфікації та бронювання фахівців.

На деякі питання посадовці дали відповідь одразу, для інших – потрібне детальне вивчення. Тому начальник ОВА дав доручення переглянути їх проблематику і повідомити підприємців про результат.

«Принагідно хочу подякувати підприємствам за залученість та активну комунікацію. Адже мета таких зустрічей – забезпечити оперативне вирішення поточних проблемних питань. А особисте спілкування це пришвидшує», – наголосив Юрій Погуляйко.

При Волинській ОВА проводитимуть такі зустрічі з підприємцями регулярно в онлайн та офлайн форматах. Під час нарад кожен зможе донести свої пропозиції щодо покращення економічного клімату в регіоні та озвучити питання, які негативно впливають на розвиток підприємництва.

«Це дуже цінна інформація, яку ми зараз отримали. Тому що завжди не вистачало якоїсь інформативної бази. А тепер не шукатимемо це все в інтернеті і не бігатимемо в ОВА, а на місці дізналися конкретні відповіді і покрокові інструкції», – поділився про організовану зустріч з бізнесом представник ТзОВ «Конструкторське бюро «Драгонфлай»».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Безбар'єрність та зручність: у ЦНАПі на Волині встановили місце для самообслуговування.

Реклама Google

Telegram Channel