Курси НБУ $ 41.23 € 44.73
На Ковельщині відбувся молитовний сніданок

Під час молитовного сніданку тривав збір коштів на підтримку бійців.

Фото Волинська обласна рада.

На Ковельщині відбувся молитовний сніданок

Участь у благодійно-духовному зібранні взяли священнослужителі різних конфесій, військовослужбовці, волонтери, громадські діячі, представники бізнесу і влади різних рівнів

Волиньраду представляли голова Григорій Недопад та депутат Віктор Козак.

 

 «Твори майбутнє в Україні сьогодні», - такий головний меседж для молитовного сніданку обрали організатори – Ковельська районна рада, інформує обласна рада. Зазначалося, що майбуття країни залежить від внеску кожного. Присутні склали спільну молитву і за полеглих героїв, і за воїнів, які виборюють українську долю. Молилися за волонтерів та медиків, які щоденно рятують і підтримують і фронт, і тил. А ще - за молодь, яка навчається і розвивається саме в Україні, і за єдність нації.

 

 Голова Волиньради Григорій Недопад зауважив, що у найважчі часи важливо зберігати віру у майбутнє, і кожен на своєму місці має докласти усіх зусиль для наближення перемоги. «Бо ми - створіння Божі. Він створив нас у Ісусі Христі для добрих справ. І справи ті Бог приготував заздалегідь, щоб ми могли свої життя присвятити їм», - зачитав він на загал писання святого апостола Петра.

 

 Під час молитовного сніданку тривав збір коштів на підтримку бійців прикордонної комендатури швидкого реагування 6 Волинського прикордонного загону, які зараз перебувають в зоні бойових дій.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel