Курси НБУ $ 41.23 € 44.73
Волинське органічне господарство відкрило магазин в Луцьку

Магазин називається «Молоко».

Фото Управління агропромислового розвитку Волинської ОВА.

Волинське органічне господарство відкрило магазин в Луцьку

Волинське органічне підприємство ТОВ «Порицьке» 18 жовтня відкрило перший магазин органічної продукції

Магазин знаходиться за адресою: вул.Привокзальна, 12А. На прилавках наступні органічні продукти: близько 20 видів сирів, вершкове масло, молоко, молоко пряжене, йогурти, ряжанка, сироватка, кефір, сметана, гречана крупа, борошно, натуральний мед, сирники, вареники, млинці власного виробництва.

 

      Про сам проект розповів директор ТОВ «Порицьке» Віталій Обштир: «Ми відкрили перший повноцінний магазин. Відкрили саме в Луцьку, тому що ми вважаємо себе волинським проєктом. Ми його назвали «Молоко», бо з одного боку це - основне чим ми займаємося. А з іншого боку, молоко – це перше, що людина пробує у своєму житті як їжу. Це – основа нашого біологічного розвитку. Ми споживаємо молоко та молочні продукти впродовж усього життя. Молоко – це база всього. Дякую нашій команді за старт цього проєкту!».

 

      Засновники магазину «Молоко» наголошують, що цей проєкт не про гроші, а про діалог зі споживачами. Це місце, де можна генерувати та втілювати нові ідеї, розробляти нові продукти. Тут очікують на зворотній зв'язок з покупцями, чекають зустрічі з однодумцями, інформує Управління агропромислового розвитку Волиснької ОВА..

     Комерційний директор Наталія розповіла, що в магазині можна записатися на екскурсію підприємством ТОВ «Порицьке», яка включає відвідування ферми та дегустацію продукції сироварні. Екскурсії проводять на вихідні дні при умові, якщо збереться від 10 людей.

 

  Довідково: ТОВ Порицьке – сертифіковане органічне сільськогосподарське підприємство, яке займається розвитком органічного виробництва.

     Господарство розвиває 3 основних напрямки: молочне тваринництво, рослинництво та власна переробка.

     В обробітку знаходиться біля 1000 га землі, надої молока – більше 6000 літрів щоденно.

Якість продукції підприємства підтверджує визнаний у Європейському Союзі та Швейцарії сертифікат «Органік Стандарт».

Реклама Google

Telegram Channel