Курси НБУ $ 41.23 € 44.73
Порошенко закликав Зеленського ветувати несправедливе підвищення податків для «білого» бізнесу

Петро Порошенко.

Фото Європейська солідарність.

Порошенко закликав Зеленського ветувати несправедливе підвищення податків для «білого» бізнесу

Закон про підвищення податків несправедливий, він вдарить виключно по доходах легальних працівників та бізнесу, тому він має бути заветований. Про це Петро Порошенко сказав в ефірі телеканалу «Прямий»

«Чому ми не оподатковуємо гральний бізнес? Чому ми не оподатковуємо тютюн? Чому ми не оподатковуємо алкоголь? А чому ми вирішили, що військовим збором ми будемо оподатковувати лише і тільки чесних та сумлінних «білих» платників податків, які отримують мізерну заробітну плату? Санітарка, медсестра, прибиральниця в школі, вчителька», – зауважив Порошенко. 

«Я зараз хочу використати цей ефір, щоб звернутися до Президента: Володимире Олександровичу, заветуйте цей закон. Він є несправедливий. Він нищить економіку.  Я не кажу, що нам треба зараз робити якісь революційні речі. Не заважайте тим, хто вижив, залишитися на плаву», – закликав Порошенко. 

«Коли зараз ми маємо фактично продовження існування всіх цих індустріальних парків, інвест-нянь, кешбеків, на які витрачають мільярди і мільярди гривень, витягаючи з кишень тих, хто чесно і сумлінно платить податки – це несправедливо. А податки мають бути справедливі. Тим більше вони мають бути справедливі під час війни», – переконаний пʼятий Президент. 

«Тому прохання: почуйте голос усіх без винятку бізнесових асоціацій. Є надія на ваше право вето. Зробіть цей закон справедливим», – закликав Порошенко. 

Реклама Google

Telegram Channel