Курси НБУ $ 41.23 € 44.73
На Волині ремонтують одну з найважливіших доріг (Фото)

Зношена дорога може бути небезпечною для водіїв та пішоходів.

Фото: Фейсбук.

На Волині ремонтують одну з найважливіших доріг (Фото)

Автомобільна дорога зі статусом регіональної Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ є однією з найважливіших транспортних артерій Волинської області

Дорога перебуває у незадовільному стані, тож її ремонт почали у 2020-2021 роках і мали плани на майбутнє щодо її відновлення. Але через збройну агресію росії наші проєкти залишились нереалізованими – з лютого 2022 року всі ремонти призупинились.

Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області. 

Зношена дорога може бути небезпечною для водіїв та пішоходів, тому лагодимо її в рамках робіт з експлуатаційного утримання та у межах виділених на це лімітів коштів.

На кількох ділянках працюють ремонтні бригади аби підвищити безпеку всіх учасників дорожнього руху.

На початку жовтня ліквідували деформації дорожнього покриття на мості у селищі Колки. Нині такі роботи проводяться у місті Ківерці. Це два об’єкти, які планували капітально ремонтувати, натомість зруйновану проїзну частину відновлюємо вирівнюючим шаром асфальту великими картами. Позбуваємось ямковості й на інших пошкоджених ділянках дороги.

Також дорожники працюють у селі Розничі. Це об’єкт незавершеного ремонту, що розпочався до повномасштабної війни і в 2022 році мав завершитися увесь комплекс ремонтних робіт. Тут влаштували один із передбачених двох шарів асфальту. На цій ділянці нині влаштовуємо узбіччя для пішоходів.

Водночас на автошляху Р-14 проводяться роботи з видалення порослі, щоб забезпечити видимість дорожніх знаків та інших елементів облаштування дороги.

Оскільки всі роботи проходять без перекриття руху транспорту, закликаємо водіїв бути максимально обачними на ділянках, де працюють дорожники.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Де у Луцьку ліквідовують пориви та відновлять опалення.

Реклама Google

Telegram Channel