Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У громаді на Волині триває обстеження закладів освіти

Питання організації гарячого харчування дітей та створення належних умов для навчання залишається на контролі.

Фото: Facebook.

У громаді на Волині триває обстеження закладів освіти

Спеціалісти Ковельського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Юлія Дмитрук та Ольга Ковальчук спільно з начальником гуманітарного відділу Валентиною Яриніч провели комісійні обстеження закладів загальної середньої та дошкільної освіти Старовижівської громади, які працюють в очному режимі, щодо дотримання вимог законодавства в ході організації харчування учнів та вихованців

Зокрема, було проведено моніторинг роботи харчоблоків Поліського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Пролісок» та Поліської гімназії.

Про це інформує Старовижівська селищна рада.

«У ході комісійних обстежень особлива увага зверталась на облаштуваннях харчоблоків, ведення відповідної документації, на джерела водопостачання, з яких подається питна вода в заклади, на якість та безпечність продуктів, на відповідність приміщень, обладнання, інвентарю вимогам Санітарних регламентів для закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

Слід зазначити, що в громаді у школах навчається 1661 учень, а в дитячих садках виховується 309 дітей. З початку навчального року 49 вихованців дитсадків пільгових категорій харчуються безкоштовно, для 75 дітей з багатодітних сімей зменшено розмір плати за харчування на 50 відсотків. У школах безкоштовно харчується 325 учнів пільгових категорій, а з жовтня цього року ще розпочали безкоштовне харчування 286 учнів 1-4 класів нашої громади.

Питання організації гарячого харчування дітей та створення належних умов для навчання залишається на контролі», - йдеться у повідомленні гуманітарного відділу селищної ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «У громаді на Волині говорили про роботу поштового відділення».

Реклама Google
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telegram Channel