Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Особливості металевих ліжок: сучасні та міцні

Фото: mebelmarket.ua.

Особливості металевих ліжок: сучасні та міцні

Металеве ліжко – це традиційний предмет меблів для спальні, який залишається популярним протягом багатьох поколінь користувачів. Попри значну вагу та монументальність, сучасні моделі мають витончені форми, легкі й вишукані лінії, а також різноманітні дизайнерські рішення.

Цей виріб може стати чудовим доповненням різних типів дизайну інтер’єрів, стати зручним, практичним та комфортним місцем сну і відпочинку для власників різного віку і статі.

Чому варто обрати металеве ліжко

Для багатьох користувачів металеві ліжка асоціюються з незручними та некрасивими меблями в дитячому таборі, лікарні чи в армії. Тому вони заздалегідь відмовляються від моделей з цього матеріалу.

Однак виробники пропонують широкий асортимент різноманітних сучасних ліжок з металу, які мають не тільки чудовий зовнішній вигляд, але й відрізняються іншими характеристиками, що роблять їх вишуканими і практичними. Спробуємо розібратись разом із фахівцями магазину MebelMarket, які переваги мають дані ліжка.

Переваги металевих ліжок:

  • Міцність і надійність. Сучасні ліжка виготовляють з якісного металу, який покривають спеціальною фарбою чи хромують. Це забезпечує їм надійний захист від механічного впливу, вологи та різних температур.
  • Гігієнічність. Подібні моделі легко піддаються очищенню сухою чи вологою ганчіркою. А матеріал запобігає появі та розмноженню патогенних мікроорганізмів. У разі потреби ліжко можна обробляти дезінфекторами, що не впливає ні на його вигляд, ні на функціонал.
  • Мобільність. Найчастіше виробники пропонують розбірні конструкції, які
  • Легко і зручно транспортувати, збирати й розбирати. Сучасні технології дозволяють виготовляти міцні порожнисті деталі, що набагато зменшує загальну вагу виробу.
  • Функціональність. Корпус металевого ліжка розробляється під різні види матраців, завдяки чому кожен користувач може створити комфортні умови за власними потребами та уподобаннями. Трубчасті ламелі розташовані з оптимальною густотою, що дозволяє укладати на них як звичайний, так і ортопедичний матрац.

Моделі металевих ліжок виготовляються з урахуванням новітніх трендів меблевого ринку. Тому споживачам доступні на вибір класичні, витончені або ексклюзивні моделі, з різними прикрасами та деталями чи без них.

Як не помилитися з вибором металевого ліжка

Окрім зовнішнього вигляду та відповідності загальному стилю спальні, варто звертати увагу на основні характеристики, які забезпечуватимуть комфорт спального місця.

Основні параметри якісного ліжка:

  • Розмір. Щоб сон та відпочинок був приємним, обирайте модель найбільшого розміру, яке вмістить ваша спальня. Оптимальна довжина має бути більшою на 15 см від зросту того, хто буде користуватися виробом, а ширина має бути достатньою, щоб можна було лягти та розкинути лікті. Для двоспальних моделей такі вимоги аналогічні для обох осіб.
  • Міцність. Каркас та основа має відповідати навантаженню, що враховує вагу людини (або двох) та матраца. Для дітей, підлітків та дорослих з невеликою вагою підійде пружний варіант, а для людей із великою вагою краще обирати трубчасті ламелі чи зварену сітку.
  • Практичність. Висота ліжка повинна бути зручною для користувача, оптимально – близько 50 см. При необхідності обирайте моделі з додатковою стінкою.

Наявність та оформлення узголів’я, боковин та узніжжя, а також матеріали для них – це справа уподобань окремих покупців. Варіантів надзвичайно багато, тому кожен орієнтується на власні потреби та побажання.

Реклама Google

Telegram Channel