Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Борщі на фронт: волонтери потребують допомоги волинян

Долучаймося до маленьких добрих справ на шляху до великої спільної Перемоги!

Фото: facebook.com.

Борщі на фронт: волонтери потребують допомоги волинян

Наразі постає проблема у нестачі продуктів

Зокрема, йдеться про овочі, з яких готували улюблену вояками моркву по-корейськи, салат з капусти, а також сушили овочі як складники для сухих борщів, які виготовляли Олена Сус та Валентина Клімук.

Про це пише  Рожищенська міська рада.

Активних жіночок з колишньої вулиці Чайковського, а нині Любомира Гузара у Рожищі, котрі з початку повномасштабної війни і донині готують смаколики військовим, добре знають не тільки у місті, а й селах громади

Саме вони кинули клич про допомогу, адже запас продуктів, якими на благодійній основі їх забезпечували небайдужі жителі громади, практично вичерпався.

Волонтерки звертаються до жителів громади з єдиним проханням – поділитися овочами.

«Знаємо, що рік не надто врожайний, розуміємо, що закликів про допомогу вистачає, але маємо усвідомити, що дбати про наших захисників - наш моральний обов'язок. Вони захищають нас, ми маємо підтримувати їх», – наголошують жінки.

І позиція ця стовідсотково правильна. Якщо кожна сім'я громади поділиться кількома кілограмами моркви, капусти, картоплі, буряка або виділить кілька десятків гривень на їх придбання, зробимо спільну добру справу. А на Чайковського раді навіть найменшій допомозі. Бо як кажуть в народі, «з миру по нитці – бідному сорочка».

Щодня волонтерки збираються в обладнаному приміщенні колишнього гаража і з продуктів, які приносять небайдужі жителі громади, печуть і тушкують, солять та закручують, варять і готують.

Контактні телефони для тих, хто бажає долучитися до підтримки захисників продуктами чи фінансово: 0961340375, 0501053898, 0639960510.

Долучаймося до маленьких добрих справ на шляху до великої спільної Перемоги!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Як картини луцького священника допомагають військовим.

Реклама Google

Telegram Channel