Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
На Волині зросла кількість хворих на ГРВІ

Серед всіх, хто захворіли, 70% становлять діти до 17 років.

Фото: Ілюстративне.Фейсбук.

На Волині зросла кількість хворих на ГРВІ

За даними оперативної інформації на Волині протягом минулого тижня зареєстровано 4413 випадків ГРВІ, зокрема, 25 випадків COVID-19

У порівнянні з минулим тижнем захворюваність на ГРВІ зросла на 26%. Проте, на коронавірусну хворобу COVID-19 зменшилася вдвічі.

Про це повідомляє Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб. 

Серед всіх, хто захворіли, 70% становлять діти до 17 років. 53 пацієнти з респіраторними захворюваннями госпіталізовано до інфекційних стаціонарів, з них п’ятеро – з COVID- 19. Із загальної кількості госпіталізованих понад 58% – діти.

Інтенсивний показник захворюваності за цей період на 21% нижчий епідемічного порогу та відповідає низькому рівню інтенсивності епідемічного процесу.

Від початку епідсезону (30 вересня ) на ГРВІ перехворіло близько 12 тисяч волинян. Це на 9% менше аналогічного періоду сезону 2023-2024 років.

Вакциновано від грипу 840 людей, із них 65% – із групи ризику (персонал медичних закладів, діти, особи з хронічними захворюваннями та віком понад 65 років).

За результатами моніторингових досліджень збудників респіраторної групи інфекцій вірусологічна лабораторія обласного центру контролю та профілактики хвороб встановила, що в області циркулюють риновіруси та штами СOVID-19.

Летальних випадків не зареєстровано.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Ковельські медики ставлять на ноги важкопораненого на фронті бійця.

Реклама Google

Telegram Channel