Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У Волинській бригаді Катерина на псевдо Миша знищує дроном-бомбером окупантів (Відео)

"У мене мотивація була, тому що я хочу жити в своїй Україні, створити тут сім'ю".

Фото: Фейсбук.

У Волинській бригаді Катерина на псевдо Миша знищує дроном-бомбером окупантів (Відео)

Військовослужбовиця Катерина на псевдо Миша – бійчиня батальйону безпілотних систем 100 омбр

Дівчина заввиграшки дає раду справжньому монстру – дрону-бомберу «Вампір».

Про це розповідають на фейсбук-сторінці 100-ої окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. 

Разом з побратимами Катерина вправно виписує окупантам іменні запрошення на концерт кобзона...

Військовослужбовиці 29 років. До цього дівчина працювала вихователькою в ПТУ. З початку повномасштабного вторгнення дуже хотіла потрапити до війська, але тоді, як їй пояснили, жінок не набирали.

«Дівчат не беруть, що тобі робити, іди вари борщ, – розповідає Катерина. – У мене мотивація була, тому що я хочу жити в своїй Україні, створити тут сім'ю, і не думати потім, що мої дути будуть десь у небезпеці. Тому хочеться знищити всіх окупантів, які лізуть у нашу країну»

У Миші служить брат у 14-ій бригаді. Він постійно показував свої відео сестрі, як він працює, тож їй, як стверджує дівчина, теж захотілося відчути, цей адреналін, який він пережив. 

«Перший мій виїзд на передову був для мене цікавий, бо дуже хотіла побувати там, – зізнається військовослужбовиця. – Не було страшно, бо їхала з досвідченими хлопцями, які уже були там, знали все, показували, розказували. Перший політ – руки тряслися, бо дуже хотілося попасти. Мені дали координати, поставили завдання і хотіла його перший раз зроити досконало.   

Завдання до прикладу: в будівлі знаходяться 5 російських солдат. Треба вилітати на ту ціль і знищити той будинок. Тоді ми готуємося, долітаємо до цілі, прицілюємося, і виходить так, що знищуємо. Важко, коли давлять ребом, коли спуфінг, тоді починає борт крутити, вертіти, але ти намагаєшся його якось втримати. Добре, коли поруч є координатор, який спрямовує, якщо десь заблудився і всеодно все ж таки вдається влучити у ціль».  

У вільний час Катерина любила малювати. Зараз, каже, такого часу немає. І немає також натхнення до цього. «У мене дуже багато малюнків. Може після війни я буду розвиватися у тому руслі, – підсумовує дівчина.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Дізнавшись про широкомасштабне вторгнення, педагог з Луцька нашвидкоруч зібрав найнеобхідніше і прийшов до ТЦК.

Реклама Google

Telegram Channel