Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У громадському транспорті в Луцьку «працював» псевдоконтролер

Будьте пильними!

Фото ілюстративне / facebook.com.

У громадському транспорті в Луцьку «працював» псевдоконтролер

Учора, 22 жовтня, молодий чоловік з ідентифікатором «Контролер» телефоном «перевіряв» оплату за проїзд у пасажирів

Нагадуємо, що контроль за оплатою проїзду у громадському транспорті здійснюється відповідно до Положення про порядок здійснення контролю оплати (реєстрації) проїзду у пасажирському транспорті загального користування Луцької міської територіальної громади у новій редакції, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 03.02.2022 № 86-1 (далі - Положення).

Про це інформує Луцька міська рада.

Відповідно до цього Положення контролер повинен мати нагрудний значок (бейдж) із написом «Контролер Служби контролю» та зазначенням прізвища та імені. Контролер при здійсненні контролю повинен мати службову безконтактну персоніфіковану картку, якою блокуються валідатори, а також службове посвідчення. Перед здійсненням контролю він інформує пасажирів про те, що проводиться контроль, та пропонує пасажирам підготувати засоби оплати/реєстрації проїзду.

Контролером здійснюється перевірка наявності у пасажира електронного квитка, а також факту здійснення реєстрації оплати проїзду у цьому транспортному засобі під час поточної поїздки. Контроль здійснюється групами, що складаються з не менш як двох контролерів.

Перевірка здійснюється за допомогою приладів контролю ТОВ «Сіті Кард Систем». Здійснення будь-яких маніпуляцій зі зчитування інформації з карток, особливо банківських, за допомогою смартфона чи іншого пристрою не допускається.

Додатково інформуємо, що контроль у тролейбусах здійснюють працівники підприємства електротранспорту, а в автобусах працівники КП «АвтоПаркСервіс».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині розшукують чоловіка.

Реклама Google

Telegram Channel