Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У Луцьку за розклеювання реклами у непризначених для цього місцях порушники платитимуть штрафи

Реклама, хоч і є інструментом інформації, не завжди використовується в межах правового поля.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку за розклеювання реклами у непризначених для цього місцях порушники платитимуть штрафи

Щоденно інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради виявляють порушення Правил благоустрою міста Луцька стосовно незаконного розміщення оголошень, інформаційно-агітаційних плакатів та інших подібних матеріалів у невідведених для цього місцях

Розміщення реклами в місцях, таких як історичні пам’ятки, житлові будинки, території лікарень та шкіл, місця проведення культурних заходів тощо – ЗАБОРОНЕНО. Ці обмеження спрямовані на захист інтересів громадян, збереження культурної спадщини та створення комфортного середовища для проживання.

Про це нагадують у Департаменті Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Реклама, хоч і є інструментом інформації, не завжди використовується в межах правового поля. Перед розміщенням будь-якої рекламної інформації необхідно ретельно ознайомитись з чинним законодавством.

Відповідно до цього, інспектори департаменту муніципальної варти за порушення п.п. 2.5.5.1.11 Правил благоустрою міста Луцька притягують винних осіб до адміністративної відповідальності згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Адміністративна відповідальність передбачає штраф для громадян у розмірі від 340 до 1360 гривень, а для посадових осіб та суб'єктів підприємницької діяльності – від 850 до 1700 гривень.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині горіла господарська споруда.

Реклама Google

Telegram Channel