Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Газовики Волині з початку року усунули 53 підземні витоки газу

Вчасна оплата за розподіл газу є надзвичайно важливою для підтримки газових мереж у належному стані.

Фото: Фейсбук.

Газовики Волині з початку року усунули 53 підземні витоки газу

Фахівці Волинської філії «Газмережі» активно працюють над дотриманням безпеки та надійності газопостачання в регіоні

Щоденно бригади групи комплексного приладового обстеження обстежують понад 3 км газових мереж, що дозволяє вчасно виявляти та усувати витоки газу.

Це не лише запобігає втратам ресурсу, але й забезпечує безперебійну доставку газу для побутових та непобутових споживачів Волині, інформує Волинська філія «Газмережі». 

За дев’ять місяців 2024 року газівники обстежили 4 729, 5 км газопроводів. Загалом цього року планується обстежити 6 300 км газорозподільної системи, щоб завчасно усунути потенційні проблеми. Під час спеціалізованих обстежень уже виявлено та усунуто 53 підземних витоки газу.

Фахівці Волинської філії «Газмережі» використовують сучасні технології та обладнання для точного оцінювання стану газопроводів, включаючи виявлення пошкоджень ізоляційного покриття та корозії. Регулярні навчальні тренінги допомагають команді вдосконалювати свої навички у пошуку та усуненні проблем.

Вчасна оплата за розподіл газу є надзвичайно важливою для підтримки газових мереж у належному стані. Дякуємо всім, хто вчасно сплачує за надані послуги — ваша підтримка дозволяє нам забезпечувати якісне газорозподільне обслуговування споживачів Волині!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громадському транспорті в Луцьку «працював» псевдоконтролер.

Реклама Google

Telegram Channel