Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У райцентрі на Волині шахраї забрали всі гроші у жінки, яка хотіла... отримати «єДопомогу»

Безплатний сир буває тільки у мишоловці. І то – тільки для другої миші.

Фотоколаж із сайту rbc.ua.

У райцентрі на Волині шахраї забрали всі гроші у жінки, яка хотіла... отримати «єДопомогу»

Тим паче, що офіційний сайт платформи, де її надавали, давно застерігає: «Наразі громадянами України подано понад 10 000 000 заявок, у зв’язку з чим тимчасово припиняється збір заявок на платформі «єДопомога» задля детального їх опрацювання та передачі за запитом до міжнародних організацій для подальшої виплати. На жаль ресурси міжнародних організацій обмежені...»

Новою жертвою шахраїв стала 53-літня жителька міста Горохів Луцького району.

Нещодавно серед цікавого у Facebook жінка натрапила на спокусливе оголошення про грошову підтримку начебто від соціальної платформи «єДопомога».

Довірлива перейшла за фіншинговим посиланням, зареєструвалася так, як хотіли дурисвіти, й через кілька хвилин на її банківській картці не стало 6622 гривні.

Працівники відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького районного управління поліції ГУНП України у Волинській області вирішують питання про внесення відомостей про цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 190 КК України.

Правоохоронці вже вкотре закликають не зважати на сумнівні оголошення й пропозиції, однак складається враження, що декотрі люди читають в соціальних мережах усе, крім того, що варто прочитати.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Читайте також: На Волині юнак заплатив величезну суму за телефон… шахраєві.

Реклама Google

Telegram Channel