Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
8-річна школярка з Луцька знову бачить світ чітко

Настя отримала нові, спеціально підібрані окуляри, завдяки проєкту.

Фото: facebook.com.

8-річна школярка з Луцька знову бачить світ чітко

Настя завжди мріяла бути такою ж активною, як її однолітки, але через серйозні проблеми із зором не могла повністю насолоджуватися своїм дитинством

Спадкові проблеми із зором ускладнилися ще одним діагнозом, і без окулярів пересуватися самостійно було важко. Навіть навчання стало справжнім випробуванням: читати книги , писати в зошиті чи списувати завдання з дошки – усе це вимагало значних зусиль.

Про це пише Простір для дітей.

Завдяки підтримці від проєкту, що реалізується Фондом ООН ЮНІСЕФ та Центром соціальних послуг «Джерело», Настя отримала нові, спеціально підібрані окуляри. Тепер вона може чітко бачити все навколо і відвідувати школу як звичайна дитина. Вона впевнено ходить коридорами школи та без проблем справляється з навчанням.

Мама Насті ділиться:

«Ми завжди знали, що зір у доньки потребує постійної уваги, але без допомоги від проєкту було б складно забезпечити їй такі якісні окуляри. Це для нас велике полегшення і крок до її кращого майбутнього.»

Проєкт реалізує Центр соціальних послуг Джерело та Дитячий фонд ООН UNICEF Ukraine за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW в рамках національної програми ЮНІСЕФ «Кращий догляд для кожної дитини».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На виставці у Парижі відвідувачів пригощали волинським короваєм.

Реклама Google

Telegram Channel