Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Це цілодобова робота: як працюють водії та ті, хто ремонтує медичні автомобілі волинської екстренки

Комунальне підприємство регулярно оновлює автопарк санітарних авто.

Фото: Фейсбук.

Це цілодобова робота: як працюють водії та ті, хто ремонтує медичні автомобілі волинської екстренки

Автомобільно-експлуатаційний відділ КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» є особливою ланкою екстренної медичної допомоги

Станом на зараз на його балансі перебуває 98 санітарних автомобілів.

Про це розповідають на фейсбук-сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 

Комунальне підприємство регулярно оновлює автопарк санітарних авто. Усі транспортні засоби сучасні, відповідають нормам ДСТУ та оснащені необхідним медичним обладнанням. Крім цього, кожен автомобіль має ідентифікаційний бортовий номер.

Відділ займається ремонтом, утриманням та наданням автомобілів медичним працівникам, які формуються у бригади. Тут працює понад 300 водіїв першого та другого класу з великим досвідом. 55 з них вже отримали спеціальність «екстрений медичний технік», а 29 - зараз проходять навчання.

Це цілодобова робота. Незважаючи на холод, спеку, дощ чи сніг, бригади завжди мають виїжджати на виклик. За рік кожне авто в середньому проходить чотири цикли повного технічного обслуговування та поточного ремонту.

«Крім водіїв, у нашому відділі працюють механіки, диспетчери, інженери з безпеки руху, слюсари та електрозварник ручного зварювання.

Хотів би додатково відзначити роль ремонтної бази. Наш гараж є осередком з технічного обслуговування та ремонту автотранспорту. Приміщення дуже хороше. У ньому проведене опалення. Зроблено душову, відремонтовано туалет. Створено усі необхідні умови для праці водіїв та слюсарів. Серйозну підтримку надає нам Волинська обласна рада. Зокрема від неї ми отримали сучасне обладнання для шиномонтажу. Це дозволяє оперативно проводити планову заміну шин двічі на рік і економить значні кошти.

У нас працюють спеціалісти високого класу. Через їхні руки проходять усі авто підприємства. Основну роботу з технічного обслуговування проводимо власними силами. Для виконання окремих спеціалізованих складних видів робіт укладаємо договори із СТО», - зазначив начальник автомобільно-експлуатаційного відділу КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Михайло Наумук.

Колектив працює дружньо як єдина команда. Усі усвідомлюють важливість своєї роботи. Щомісяця складається графік з технічного обслуговування. Не було жодного випадку, щоб автомобіль не виїхав на виклик. Також, на випадок непередбачуваних обставин, наявний підмінний транспорт.

«Наше головне завдання - щоб автомобіль вчасно виїхав з ремонту. Робимо все, щоб оперативно здійснювати технічне обслуговування. Отримуємо нові запчастини, якщо це необхідно - замінюємо їх, і транспорт виїжджає на лінію та працює.

У нашому колективі також є два слюсари та електрозварювальник. Ми здатні працювати, взаємно підміняючи один одного. І якщо потрібна допомога, то механік та електрозварювальник теж долучаються до роботи. За пів години ми міняємо усі шини. І авто вже може виїжджати на лінію», - розповів про роботу механік автомобільно-експлуатаційного відділу Петро Круць.

 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Чи достатньо у Луцьку вакцини від поліомієліту і скільки дітей потребують щеплення.

Реклама Google

Telegram Channel