Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Лікарня на Волині увійшла до числа 100 європейських медзакладів, що розвиватимуть онкологічну допомогу

Експерти з України та Європи спільно шукали рішення цих нагальних проблем.

Фото: Фейсбук.

Лікарня на Волині увійшла до числа 100 європейських медзакладів, що розвиватимуть онкологічну допомогу

23 жовтня 2024 року представники Володимирського ТМО взяли участь у міжнародній конференції, присвяченій особливим потребам переміщених осіб з онкологічними захворюваннями та працівників охорони здоров’я

Конференція, яка пройшла у змішаному форматі, презентувала проєкт INTERACT-EUROPE 100, до якого долучилось Володимирське медобʼєднання.

Про це повідомляють у КП «Володимирське ТМО». 

Проєкт спрямований на впровадження міждисциплінарної онкологічної програми у понад 100 медичних центрах Європи. Основною метою проєкту є надання пацієнтоорієнтованої онкологічної допомоги, зокрема внутрішньо переміщеним особам та біженцям, які потребують критично важливого лікування.

Під час конференції обговорювались такі питання, як доступ до лікування для онкохворих під час війни, проблеми з медичним обладнанням та умови, з якими стикаються як пацієнти, так і медичні працівники. Експерти з України та Європи спільно шукали рішення цих нагальних проблем.

Після завершення конференції делегація Володимирського ТМО відвідала Центральну міську клінічну лікарню Івано-Франківська, де ознайомилась з роботою закладу та обговорила можливості співпраці.

Участь Володимирського ТМО в таких заходах та ініціативах є частиною стратегії керівництва, спрямованої на розвиток онкологічного напряму в системі охорони здоров’я громади. Це відкриває нові можливості для покращення якості медичних послуг, які надаються пацієнтам з онкологічними захворюваннями.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Тривають ремонтні роботи в Нововолинської лікарні.

Реклама Google

Telegram Channel