Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
На Волині з професійним святом привітали транспортників і дорожників

Вітаємо!

Фото: facebook.com.

На Волині з професійним святом привітали транспортників і дорожників

Напередодні Дня працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства представників галузі грамотами і подяками відзначили голова Волиньради Григорій Недопад та начальник ОВА Юрій Погуляйко

На Волині – понад 6 тисяч кілометрів державних і місцевих доріг, сотні компаній і тисячі працівників, задіяних у будівництві та обслуговуванні автошляхів, пасажирських та вантажних перевезеннях.

Про це інформує Волинська обласна рада.

У час великої війни крім основної своєї діяльності шляхобудівники та автотранспортники також суттєво підтримують сили оборони донатами, технікою, її ремонтом; допомагають облаштовувати блокпости і полігони, будувати фортифікації та захист об’єктів критичної інфраструктури; евакуйовують мирне населення із зони бойових дій, надсилають автотранспорт і матеріали, гуманітарні вантажі до прифронтових та деокупованих територій.

«Від імені волинян і обласної ради я щиро дякую вам за працю і допомогу. Зараз важкі часи, бракує ресурсів і людей, є борги, але ні в кого не опустилися руки. Я переконаний, що після перемоги буде і розширення автодорожньої мережі, і системи сполучення, бо для нашого прикордонного краю це означає посилення позицій в економіці та бізнесі, інвестиціях, міжнародній торгівлі, вантажних транспортних перевезеннях, туризмі. Нові перспективи для нас відкриються і з членством в ЄС. Тож щиро бажаю вам чітких напрямків, щоб ні у житті, ані на автошляхах ніколи не збивались з дороговказів. Зичу вам і вашим родинам здоров’я, благополуччя, віри і цілеспрямованості», - висловив вдячність і вітання голова Волиньради Григорій Недопад.

Також колективи та окремі працівники автотранспортних та будівельних дорожніх компаній отримали відзнаки обласної ради та військової адміністрації.

 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громаді на Волині з'явилася перша патронатна сім'я.

Реклама Google

Telegram Channel