Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
На Волині розпочався Чемпіонат України з волейболу

Переможного сезону!

Фото: facebook.com.

На Волині розпочався Чемпіонат України з волейболу

На базі Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи розпочались ігри ХXXIV Чемпіонату України з волейболу І Ліги серед жіночих команд сезону 2024-2025

У першому турі чемпіонату, що триватиме упродовж трьох днів, зіграють господарки змагань – волейбольна команда «ВОДЮСШ-Університет».

Про це інформує Волинська обласна рада.

Сьогодні у першому поєдинку вони мірятимуться силами із волейболістками ВК «Буковинка-2» з Чернівців. Наступні поєдинки волинянки проведуть із волейбольною командою «Полісянка», з міста Житомир та волейбольною командою «Прикарпаття-ДЮСШ №2-Олімпія-2» з Івано-Франківська.

Голова облради, очільник регіонального відділення НОК України Григорій Недопад привітав волейболісток та їх тренерів з офіційним стартом сезону та побажав успішних і результативних поєдинків.

«Минулий сезон показав, що у волинської жіночої волейбольної команди є дуже хороша перспектива, щоб за підсумками виступів у нинішньому сезоні вийти у вищу лігу. За рейтингами Федерації волейболу України наш тренерський штаб входить у десятку кращих в державі. Переконаний, що і високий рівень підготовки, і оновлена матеріальна база нашої обласної дитячо-юнацької школи, де безпосередньо триватимуть волейбольні баталії, додадуть впевненості нашим дівчатам. Щиро бажаю волинським волейболісткам та їх наставникам переможного сезону», – резюмував він.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Учнівські лісництва Волині та Рівненщини посіли призові місця на змаганнях.

Реклама Google

Telegram Channel