Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Що вам цього тижня віщують зорі?

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Що вам цього тижня віщують зорі?

Гороскоп на 28 жовтня – 3 листопада

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

На роботі будьте уважні до дрібниць і не відкладайте справи на потім. В особистому житті очікуйте яскравих подій із новим захопленням. Або ж відродяться старі почуття. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий  – вівторок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Вам варто підготуватися до інтенсивного робочого тижня. Ваші завзятість і терпіння будуть винагороджені. В стосунках важливо приділити партнерові увагу. Сприятливий день – субота, несприятливий  – середа.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

У роботі над новим проєктом успіх буде на вашому боці. Не забувайте про щоденну молитву за людину на передовій. В особистому житті з’явиться час для романтики. Сприятливий день – неділя, несприятливий – четвер.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Самотність та концентрація на власних думках допоможуть вам зробити правильний вибір. Адже днями можете опинитися «на роздоріжжі». Сприятливий день  – понеділок, несприятливий  – п’ятниця.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Цей тиждень буде непростим. Вам потрібно позбутися всього, що тягне вас на дно. Найімовірніше, до цього вас підштовхнуть не дуже приємні події. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

Реклама Google

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Наступного тижня не засмучуйтеся, якщо не зможете втілити в життя щось із задуманого. Незабаром зрозумієте, що доля вирішила вас ощасливити. Сприятливий день – середа, несприятливий  – субота.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Цього тижня ви можете почути слова, на які так довго чекали. Будьте вдячні тим, хто поділиться з вами відвертим зізнанням. Це допоможе вам багато що змінити. Сприятливий день  – вівторок, несприятливий – субота.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Проаналізуйте свої доходи та витрати. Якщо результат перевірки вас не влаштує, починайте щось змінювати. На цьому тижні зможете знайти нове джерело прибутку. Сприятливий день  – середа, несприятливий – неділя.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Обставини вимагатимуть швидкої реакції, і ваша здатність до імпровізації допоможе досягти успіху. В особистому житті можливі приємні сюрпризи – дослухайтеся до свого серця. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – понеділок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Вам варто уникати гучних компаній та знайомств із людьми. Намагайтеся зосередитися на своїх цілях і не дозволяйте комусь збити вас із правильного шляху. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Зміни неминучі – прийміть це. Новий тиждень для вас буде доленосним. Зможете розпочати все з чистого аркуша, проте попрощатися з минулим буде непросто. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Вам варто бути особливо уважними до своїх емоцій та інтуїції. Цей тиждень сприятливий для того, щоб розв’язувати старі проблеми та займатися особистими проєктами. Сприятливий день – неділя, несприятливий – четвер.

Читайте також: Засновник Facebook Марк Цукерберг має коріння із Львівщини.

Telegram Channel