Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
«Якщо Україна програє, то росіяни прийдуть вбивати вас»

«Я намагаюся їм нагадати, що ми воюємо за нашу незалежність, за ваш мир у Європі».

Фото із сайту gettyimages.com.

«Якщо Україна програє, то росіяни прийдуть вбивати вас»

Олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх емоційно висловилася про людей, які допускають капітуляцію України

«...Коли за кордоном більш-менш спілкуєшся з місцевими, то вже відчуваєш, що деякі люди втомилися від цієї війни, від українців. І часто ловиш себе на думці, що їх – так багато, – розповіла світова рекордсменка. – Але я намагаюся їм нагадати, що ми воюємо за нашу незалежність, за ваш мир у Європі. Бо якщо ми програємо, то програє весь світ, а росіяни прийдуть вбивати вас. 

«А чому ви не віддасте їм ці території, і все – війна закінчиться?»

Два роки тому в мене був такий випадок у Німеччині. Казали тоді, що Україні треба віддати частину території, і буде набагато легше. Я приїхала на СТО оглянути машину. І в мене там запитали: «А чому ви не віддасте їм ці території, і все – війна закінчиться?» Я починаю доносити, що цим не закінчиться війна. Почали її росіяни ще у 2014 році: окупували Крим, частину Донеччини та Луганщини. І зараз вони продовжують воювати. І потім вони знову прийдуть. Просто, блін, – базові речі!», – не стрималася Ярослава під час одного з інтерв’ю.

Нагадаємо, що в цьому році 22-річна Ярослава Магучіх стала першою жінкою в історії, яка у стрибку «взяла» висоту 2,10 метра, встановивши світовий рекорд. 

Петро ПАС.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel