Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Виконавець Ярмак, який служить у ЗСУ, не схвалює рейди ТЦК

«Ті, хто приходять до нас свідомо, – розумні, вмотивовані, загартовані люди, які декілька років готувалися до цього рішення».

Фото із сайту vechirniy.kyiv.ua.

Виконавець Ярмак, який служить у ЗСУ, не схвалює рейди ТЦК

«Страшно всім, це – не прогулянка, а… війна»

Український репер та військовослужбовець Олександр Ярмак (на фото) висловився про роботу ТЦК. Днями у різних містах України пройшли рейди. Документи у чоловіків, зокрема, перевіряли й після концерту «Океану Ельзи» у Києві.

У мережі по-різному реагували на «облаву» після концерту. Хтось підтримав такі перевірки документів, хтось почав перепродавати вже придбані квитки на інші виступи.

Тим часом в ефірі ТСН репер Ярмак заявив, що не бачить результату від тих людей, яких змушують йти воювати. З власного досвіду Олександра Ярмака, на рекрутингові заходи приходять сотні людей, тож темпи хороші. Якість роботи рекрутів і тих, «кого гребуть на вулицях», не порівняти, каже військовослужбовець. «Ті, хто приходять до нас свідомо, – розумні, вмотивовані, загартовані люди, які пару років готувалися до цього рішення. Так, їм страшно. Страшно всім, це – не прогулянка, а війна. Але питання в тому, наскільки свідомо людина підходить до цього кроку. Бо це ж і її власна відповідальність, і наша відповідальність», – висловився Ярмак.

На думку Олександра, система агресії ніколи не буде діяти. Він вважає, що тільки у системі свободи та креативу можна робити надзвичайні результати.

Лія ЛІС.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel